ideer til brunch

Ideer til brunch

Brunch er en lækker og hyggelig måde at spise et måltid sammen på. Hvis du skal invitere gæster over til fødselsdag eller jubilæum, kan brunch være en god mulighed. Når man holder brunch behøver festen ikke at blive alt for sent. Her kommer gæsterne tidligt og går dermed også tidligere igen.
Brunch kan også bruges til mindre anledninger. Får du gæster eller kommer børnene hjem, så er brunch også en sikker vinder, som er lækker og lidt anderledes. Der kan blive serveret en masse forskellig mad og der vil helt sikkert være noget for alle, så ingen går sultne fra bordet.

ideer til brunch

Hvilket mad skal man servere til brunch?

Det er fuldkommen op til den enkelte, hvad man skal servere til brunch. Man skal servere, det man har lyst til at servere for sine gæster. Dog er det meget normalt, at man altid finder æg, pølser og bacon til en brunch, samt noget brød af en art. Det kan være rundstykker, eller noget andet lækkert. Det kan også være hjemmebagte boller, mulighederne er mange. Ydermere er det godt med noget pålæg der kan spises på brødet. Ost, skinke, laks, syltetøj, spegepølse og så videre. Det er helt op til dig selv.
 Derudover er det lækkert med noget friskt til en brunch. Det kan være frugt. Melon, jordbær, æble eller pærer. Der findes en verden af frugter du kan dykke ned i. Det kan også være lækkert med nogle gulerods- eller agurk stænger til bordet.
 Kaffe og the er også en mulighed, som mange nok foretrækker står på bordet til en brunch. Derudover kan du lave græsk yoghurt med sire og mysli. Du kan servere pandekager eller andet lækkert sødt til gæsterne. Juice er også at foretrække for nogle mennesker. Det kan være æblejuice, appelsinjuice eller multijuice.
 Du kan sætte lige det på bordet som du vil, der er ingen grænser.

 

Hvordan planlægger man sin brunch strategisk?

Det kan være et større arbejde at lave al maden skal, samt at nå at få sig selv klar til det tidlige tidspunkt. En god idé ville være at gøre hele hytten ren dagen inden. Det kan ikke nås på selve dagen. Hvis gæsterne er inviteret til klokken elleve, kan du stå lidt tidligt op, og så i gang med at ordne frugt og gulerødder. Pandekagerne og bollerne kan også laves tidligt, og varmes op senere. Det der skal gøres til sidst er at gøre dig selv klar, samt at lave æg, bacon og pølser, som ikke må stå og blive for kolde!